ПЕЈТЕ СО НАС 2

SING 2

режија: Garth Jennings
улоги: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Bono

премиера: 23.12.2021
времетраење: 112′
земја: Франција, Јапонија, САД
жанр: Анимиран, авантура, комедија

Секогаш оптимистичната коала, Бастер Мун и неговата екипа изведувачи, се подготвуваат за својот најблескав сценски перформанс до сега, кој ќе се случи во светската престолнина на забавата. Постои само една пречка: мора да ја убедат најголемата рок-ѕвезда на светот, лавот Клеј да им се придружи.
Во улогата на Клеј е музичката икона Боно, за првпат во анимиран филм.


*Се препорчува надзор од родител или старател