БРЗ КАКО КУРШУМ

BULLET TRAIN

режија: Дејвид Леич
улоги: Арон Тејлор – Џонсон, Бред Пит, Сандра Булок, Зази Битс, Џои Кинг

премиера: 14.08.2022
времетраење: 126`
земја: Јапонија, САД
жанр: Акција, трилер

Бубамара (Бред Пит) е платен убиец без многу среќа, е решен да си ја работи својата работа мирно откако неколку мисии тргнале по зло. Но судбината има други планови, па последната мисија на Бубамара е всушност судир со смртоносни противници од целиот свет, сите во антагонизација околу најбрзиот воз на светот. Последната станица е само почетокот на ова нон-стоп возбудливо возење низ модерна Јапонија


*Не се препорачува за лица под 16 години, потребен е надзор од родител или старател