TM

TM

режија: Ivica Dimitrijevic, Martin Ivanov
улоги: Ivica Dimitrijevic, Natalija Teodosieva, Dimitrija Doksevski, Gorast Cvetkovski, Aleksandar Gjorgjieski, Dragana Kostadinovska

премиера: 12.10.2020
времетраење: 60′
земја: С. Македонија
жанр: Драма

Во оваа нова замисла на легендарната класика обожавана низ светот, Матео Гароне се навраќа на автентичните корени на приказната за Пинокио. Со овој пионерски игран филм, снимен на прекрасни локации низ Италија, Гароне создава еден богат волшебен свет на мистерии и чуда, исполнет со светли, забавни и трогателни моменти.


*Не се препорачува за деца под 12-годишна возраст, потребен е надзор од родител или старател