ТАЈНИОТ АГЕНТ МЈАУ

SPY CAT

режија: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein
улоги: Erik Borner, Alexandra Neldel, Axel Prahl

премиера: 29.8.2019
времетраење: 92′
земја: Германија, Белгија
жанр: Анимиран, авантура, семеен
*синхронизиран на македонски

Приказна за четворица антихерои во акција. Нивниот лидер, Марни, е неверојатно невин и наивен. Тој е домашен мачор кому не му е дозволено да ја напушта куќата и за вистинскиот живот знае само преку телевизијата.

 

 

 

*Наменет за целата публика