СООПШТЕНИЕ 12.02.2023

Почитувани пријатели,

Ве известуваме дека заради технички причини закажаните проекции за Аватар 2: Патот на водата и Лил, лил, Крокодил ќе бидат одложени. Сите онлајн билети и билетите купени на билетарата на Кино Милениум ќе важат за редовните проекции додека трае проблемот и за истите проекции после решавање на истиот. Новиот репертоар е веќе објавен. Ве молиме доколку Ви се потребни повеќе информации јавете се на билетарница.

Ви благодариме на разбирањето и се извинуваме на непријатноста.

Со почит,
Кино Милениум