СОНОТ НА КАТРИНА

KATRINA’S DREAM

режија: Dario Bischofberger, Mirko Bischofberger
улоги: Simon Esteban, Adrian Furrer, Leonard Kocan, Manfred Liechti

премиера: 30.1.2020
времетраење: 84′
земја: Швајцарија
жанр: Драма, романса

Катрина сака да има деца, но нејзиното момче Луис не сака. Таа се вљубува во неговиот најдобар пријател Рон, кој станува мажот на нејзиниот живот. Една вечер, враќајќи се пијани од една роденденска забава, двајцата пријатели доживуваат сообраќајна несреќа, во која Рон ја губи главата, а Луис телото. Благодарение на трансплантација на главата, двајцата мажи преживуваат, споени во еден човек. Катрина сега мора да се справи со телото и умот на двајцата мажи за да си го исполни сонот.

 

 

 

 

*Не се препорачува за деца под 12 години, потребен е надзор од родител или старател