СКИТНИКОТ ОД ПЛАЖАТА

THE BEACH BUM

режија: Harmony Korine
улоги: Matthew McConaughey, Snoop Dogg, Isla Fisher, Stefania LaVie Owen

премиера: 24.4.2019
времетраење: 95′
земја: Швајцарија, В.Британија, Франција, САД
жанр: Комедија

Мундог е слободоумен писател, кој сака забава, сака да пие, да пуши, да го живее животот по свое, да ужива на плажите на Флорида. Кога би можел за момент да го напушти таквиот живот, конечно би бил во можност да го искористи својот талент и да го доврши следниот голем американски роман.