ПРИКАЗНА ЗА ИГРАЧКИТЕ 4

ANNA

режија: Josh Cooley
улоги: Keanu Reeves, Christina Hendricks, Tom Hanks, Jordan Peele, Patricia Arquette

премиера: 22.6.2019
времетраење: 100′
земја: САД
жанр: Аниминиран, авантура, комедија

Вуди отсекогаш бил уверен во своето место во светот и дека приоритет му е да се бори за своите деца Енди и Бони. Кога омилената играчка на Бони, Форки, ќе се прогласи за „ѓубре“, Вуди ги зема нештата во свои раце и му покажува на Форки дека треба да се прифати таков каков што навистина е. Кога Бони ќе ја собере целата дружина на излет на семејен пат, Вуди завршува на неочекувана авантура, која вклучува негово повторно дружење со одамна изгубениот пријател, Бо Пип.

 

 

*Наменето за целата публика