ПАДОТ НА АНГЕЛОТ

ANGEL HAS FALLEN

режија: Ric Roman Waugh
улоги: Gerard Butler, Frederick Schmidt, Danny Huston, Morgan Freeman

премиера: 29.8.2019
времетраење: 121′
земја: САД
жанр: Акција

Трет дел од франшизата што почна со „Падот на Олимп“, во кој на агентот Бенинг му местат обид за атентат врз претседателот, по што ќе мора да ја извади својата агенција и ФБИ, додека се обидува да ја открие вистинската закана.

 

 

 

*Не се препорачува за деца под 16 години, потребен е надзор од родител или старател