ОСТРОВ ФАНТАЗИЈА

FANTASY ISLAND

режија: Jeff Wadlow
улоги: Lucy Hale, Maggie Q, Charlotte McKinney, Evan Evagora

премиера: 20.2.2020
времетраење: 110′
земја: САД
жанр: Авантура, комедија, хорор

На еден далечен интригантен остров, мстериозниот господин Рорк ги исполнува тајните соништа на своите гости во луксузното тропско одморалиште. Но, кога тие фантазии ќе се претворат во ноќна мора, гостите ќе мора да ја решат мистеријата на островот за да ги спасат сопствените животи.

 

 

 

 

 

 

*Не се препорачува за деца под 16 години, потребен е надзор од родител или старател