НEОБИЧНИ

THE SPECIALS

режија: Olivier Nakache, Éric Toledano
улоги: Vincent Cassel, Reda Kateb, Hélène Vincent, Bryan Mialoundama

премиера: 20.12.2019
времетраење: 114′
земја: Франција
жанр: Комедија, драма

Приказна за две личности, воспитувач на дете и адолесцент со аутизам.
Дваесет години Бруно и Малик живеат во одделен свет, со аутистични деца и тинејџери. Нивните здруженија обучуваат млади луѓе од опасни населби да се грижат за оние што се окарактеризирани како „исклучително комплексни“. Посебно партнерство за посебни личности.

 

 

 

 

 

*Не се препорачува за деца под 12 години, потребен е надзор од родител или старател