МИНАТИОТ БОЖИЌ

LAST CHRISTMAS

режија: Paul Feig
улоги: Emilia Clarke, Madison Ingoldsby, Emma Thompson, Boris Isakovic

премиера: 2.1.2020
времетраење: 103′
земја: В.Британија, САД
жанр: Комедија, драма, романса

Кејт се забавува во Лондон со музиката на Џорџ Мајкл, носејќи некои лоши одлуки, што е иритирачка последица на тоа, бидејќи работи како виленик во божиќна продавница. Том делува премногу добар за да биде реален, кога ќе влезе во нејзиниот живот и ќе почне да ги совладува сите нејзини бариери. Кога Лондон ќе почне да се претвора во најдоброто доба во годината, ништо не им оди од рака. Но, понекогаш мора да се почека да падне снегот, да се слуша сопственото срце и да се има верба.

 

 

 

 

 

*Не се препорачува за деца под 12 години, потребен е надзор од родител или старател