МАСКИРАНИ ШПИОНИ

SPIES IN DISGUISE

режија: Nick Bruno, Troy Quane
улоги: Karen Gillan, Rachel Brosnahan, Will Smith, Tom Holland

премиера: 28.12.2019
времетраење: 101′
земја: САД
жанр: Анимиран, акција, авантура

Супершпионот Ленс Стерлинг и научникот Волтер Бекет се потполна спротиставеност. Ленс е смирен и опуштен, а Волтер… Не е. Но, Волтер тоа го надоместува со својата интелигенција и иновација, создавајќи суперуреди, кои Ленс ги користи на своите легендарни мисии. Но, кога ќе дојде до неочекувани случки, Волтер и Ленс одеднаш мора да се потпрат еден на друг. Ако овој чуден тандем не научи да соработува , целиот свет ќе биде во опасност.

 

 

 

 

 

*Не се препорачува за деца под 8-годишна возраст, потребен е надзор од родител или старател