ЛЕНА И ВЛАДИМИР

LENA I VLADIMIR

режија: Игор Алексов

улоги: Тони Наумовски, Сара Климоска, Дениз Абдула, Петар Мирчевски, Благоја Чоревски, Петре Арсовски

премиера: 19.10.2023
времетраење: 95′
земја: МАКЕДОНИЈА, Србија
жанр: Трилер, драма

Судбината спојува двајца бегалци, Владимир, 40-годишен маж кој ја изгубил сета своја љубов и Лена, 16-годишна девојка која никогаш немала љубов. Тие си помагаат еден на друг да ја откријат љубовта кон животот.


*Не се препорачува за лица под 16 години, потребен е надзор од родител или старател