КОЈ СЕ ПЛАШИ ОД ВОЛКОТ ЛОШ 2 (3Д)

SHEEP AND WOLVES: PIG DEAL

режија: Vladimir Nikolaev
улоги: Vladimir Chuprikov, Graham Halstead

премиера: 14.2.2019
времетраење: 85′
земја: Русија
жанр: Анимиран, авантура, комедија
*Синхронизиран на македонски

Обединетиот град на овците и волците живее мирен и тивок живот сѐ додека не се појават двајца неочекувани гости – поларна лисица и мало прасе. Никој никогаш не се посомневал дека ним ќе им се случи смртоносна опасност, која би можела да биде надмината само доколку бидат сплотени. Само тимската работа може да ги реши големите проблеми и сериозните предизвици – бидејќи во единството е силата.