ИЗМАМНИЧКИ

THE HUSTLE

режија: Chris Addison
улоги: Anne Hathaway, Rebel Wilson, Alex Sharp, Casper Christensen

премиера: 16.5.2019
времетраење: 93′
земја: САД
жанр: Комедија

Во новата урнебесна комедија, Ен Хатавеј и Ребел Вилсон играат измамнички. Едната е во пониска лига, додека другата е профилирана за високата класа. Тие двете се здружуваат за го средат валканиот, расипаниот маж што ги насамарил.