ГОСТИНОТ

L’OSPITE

режија: Duccio Chiarini
улоги: Daniele Parisi, Silvia D’Amico, Anna Bellato, Daniele Natali

премиера: 7.12.2019
времетраење: 94′
земја: Италија, Швајцарија, Франција
жанр: Kомедија

Гвидо мислеше дека води некомплициран живот, сè додека, едно зимско попладне, ќе доживее ненадеен шок од неговата девојка Кјара. Гвидо е принуден да го спакува куферот и да го напушти нивниот стан – но каде да оди? Тој ги замолува своите родители и пријатели да го примат и така почнува да преспива на нивните каучи прифаќајќи ја улогата на сведок на нивните секојдневни животи и нивните различни романтични аспекти.

 

 

 

 

 

*Не се препорачува за деца под 12 години, потребен е надзор од родител или старател