ДВОЕН ЖИВОТ

DOUBLES VIES

режија: Olivier Assayas
улоги: Guillaume Canet, Juliette Binoche, Vincent Macaigne, Christa Théret

премиера: 10.10.2019
времетраење: 108′
земја: Франција
жанр: Комедија, драма, романса

Сместен во парискиот свет на издаваштвото, еден уредник и еден автор се наоѓаат еден спротии друг, додека се носат со средовечната криза, индустријата што се менува и нивните сопруги.

 

 

*Не се препорачува за деца под 16 години, потребен е надзор од родител или старател