БАЛКАЈМАК – 24.4.2019

BAL KAYMAK

режија: Onur Tan
улоги: Filiz Ahmet, Sabina Ajrula, Beren Gokyildiz, Ömer Tan

премиера: 24.4.2019
времетраење: 91′
земја: Турција
жанр: Комедија, драма, семеен

Филмот зборува за едно скршено семејство, кое се обидува повторно да се обедини.

*НЕДЕЛА НА ТУРСКИ ФИЛМОВИ*