АННА

ANNA

режија: Luc Besson
улоги: Sasha Luss, Helen Mirren, Luke Evans, Cillian Murphy

премиера: 20.6.2019
времетраење: 119′
земја: Франција
жанр: Акција, трилер

Под восхитувачката убавина на топ-моделот Анна се крие нејзината неверојатна сила и вештина, кои ја прават еден од најстрашните убијци на владата. Возбудливата, енергична авантура со неочекувани пресврти и акција што го одзема здивот нѐ воведува во дејството на овој филм.

 

 

*Не се препорачува за деца под 16 години, потребен е надзор од родител или старател