АНАБЕЛА 3

ANNABELLE COMES HOME

режија: Gary Dauberman
улоги: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Mckenna Grace, Madison Iseman

премиера: 27.6.2019
времетраење: 106′
земја: САД
жанр: Хорор, мистерија, трилер

Демонолозите Ед и Лорејн се одлучни да ја чуваат Анабел од уништување и да ја сместат во заклучена соба во својата куќа. Нивниот план е да ја заштитат ставајќи ја „на сигурно“ зад стакло, со благослов на свештеникот. Но, несреќната ноќ почнува кога Анабела ќе ги разбуди злите духови во просторијата, па заедно ќе ја воочат новата мета – 10-годишната ќерка на Ворен и нејзините пријатели.

 

 

*Не се препорачува за деца под 16 години, потребен е надзор од родител или старател