ЖЕШКО СТОЛЧЕ

HOT SEAT

режија: Џејмс Кален Бресак
улоги: Мел Гибсон, Сем Ашгари, Шенон Доерти, Кевин Дилон, Мaјкл Велч, Лидија Хал

премиера: 18.08.2022
времетраење: 99`
земја: САД
жанр: Трилер

Оскаровецот Мел Гибсон го оживува овој експлозивен сајбер-трилер. Дејството започнува кога ИТ експертот Фрајар (Кевин Дилон, Посејдон) наоѓа бомба врзана за неговото биро. Невиден хакер му наредува да украде дигитални средства преку Интернет – во спротивно ќе ја киднапираат неговата ќерка. Бестрашниот експерт за бомби (Гибсон) пристигнува на местото на настанот, и се обидува да го спаси Фрајер пред да биде активирана бомбата. Истовремено, хакерот го меси Фрајер дека е одговорен за бомбата. Обидувајќи се да ја открие вистината и да го исчисти своето име, а и да открие кој е хакерот, Фрајер се трка со времето и со бомбата.


*Не се препорачува за лица под 16 години, потребен е надзор од родител или старател