ВО ГОЛЕМ СТИЛ

GOING IN STYLE

режија: Zach Braff
улоги: Morgan Freeman, Joey King, Sir Michael Caine, Matt Dillon

премиера: 6.4.2017
времетраење: 96′
земја: САД
жанр: Комедија, криминалистички

Тројца пензионери, Вили, Џои и Ал, кои живеат заедно и полека венеат во бескрајно едноличното секојдневие, очајнички барајќи начин како да ги платат заостанатите сметки и да поминуваат повеќе време со своите најмили. Во еден момент одлучуваат да ја ограбат својата банка, со што би дошле до пари. Од замрсено планирање до совршена реализација, оваа кражба, на тројцата отпишани од светот ќе им даде нова енергија.