ТВРД ОРЕВ 2 – УШТЕ ПОТВРД, УШТЕ ПОЛУД

THE NUT JOB 2: NUTTY BY NATURE

режија: Cal Brunker
улоги: Will Arnett, Katherine Heigl, Maya Rudolph, Jackie Chan

премиера: 17.8.2017
времетраење: 91′
земја: Канада, Јужна Кореја, САД
жанр: Анимиран, авантура, комедија

Самчо и неговите пријатели, Бади, Енди и Цуца дознаваат дека градоначалникот на Дабограг прави голем неред за да изгради огромен и застарен забавен парк. За да гради, градоначалникот ќе треба да ги сруши нивните домови, кои се наоѓаат во градскиот парк. Заедно со животинките од паркот, со неговата ќерка и лудиот службеник за контрола на животните, прават планови како да го сопрат градоначалникот од градење и како да си го повратат својот дом.