РОДЕНДЕН 2018

БЕСПЛАТЕН ФИЛМСКИ МАРАТОН – 18.1.2018

WEB-poster

12.00 – HELP, I SHRUNK MY TEACHER

14.30 – CENTER OF MY WORLD

17.00 – DARK FORTUNE

20.00 – ИСЦЕЛИТЕЛ *

22.00 – ЏГАН *

00.30 – HITLERS HOLLYWOOD

03.00 – KHARMS

05.30 – BANAT

07.30 – HELP, I SHRUNK MY TEACHER

* ЗАДОЛЖИТЕЛНО ПОДИГНЕТЕ СИ БЕСПЛАТНИ БИЛЕТИ НА БИЛЕТАРНИЦАТА НА КИНО МИЛЕНИУМ, ОД 17 ЈАНУАРИ ОД 10 ЧАСОТ