ПРСТЕНИ

RINGS

режија: F. Javier Gutiérrez
улоги: Matilda Anna Ingrid Lutz, Alex Roe, Johnny Galecki, Vincent D’Onofrio

премиера: 17.2.2017
времетраење: 102′
земја: САД
жанр: Драма, хорор

Џулија се загрижува за своето момче, Холт, кога тој ја истражува црната урбана легенда на мистериозната видеокасета, за која се вели дека ќе го убие гледачот седум дена од денот на гледањето. Таа се жртвува себеси за да го спаси нејзиниот дечко и со тоа пронаоѓа ужасно откритие: постои „филм во филмот“, кој никој досега не го видел.