ПОДЛИОТ ЈАС 3

DESPICABLE ME 3

режија: Eric Guillon, Kyle Balda
улоги: Steve Carell, Kristen Wiig, Trey Parker, Miranda Cosgrove

премиера: 29.6.2017
времетраење: 90′
земја: САД
жанр: Анимиран, акција, авантура

Новите авантури на Гру и неговите малечки мињони се предизвикани со појавата на Дру, изгубениот брат близнак на Гру. Еден од креаторите на Саут парк, Треј Паркер го позајмува гласот на злобниот Балтазар, кој како дете бил ѕвезда, а сега како возрасен е опседнат со ликот што бил во 80-те години. Балтазар е најголемиот непријател на Гру досега.