ПОДИВУВАЊЕ: ТОТАЛЕН ХАОС

RAMPAGE

Rampage_poster

режија: Brad Peyton
улоги: Dwayne Johnson, Jeffrey Dean Morgan, Will Yun Lee, Malin Akerman

премиера: 12.4.2018
времетраење: 107′
земја: САД
жанр: Акција, авантура, научна фантастика

Дејвис Окој има нераскинлива врска со Џорџ, неверојатно интелигентната горила, која е во негова заштита од нејзиното раѓање. Но, генетскиот експеримент, кој ќе тргне на лошо, го претвора овој нежен мајмун, во бесен монструм. Сакајќи да го спаси, Окој ќе се здружи со еден генетски инженер, кој ќе треба да најде противотров.