НА ТЕЛО И ДУША

ON BODY AND SOUL

on body and soul_poster

режија: Ildikó Enyedi
улоги: Géza Morcsányi, Alexandra Borbély, Zoltán Schneider

премиера: 5.4.2018
времетраење: 116′
земја: Унгарија
жанр: Драма, романса

Сосема случајно две интровертни личности откриваат дека делат исти соништа секоја вечер. Зачудени и исплашени. Нетрпеливи, но сепак ја прифаќаат оваа случајност и се обидуваат да ги рекреираат своите соништа во реалноста.