МОЌНИТЕ РЕНЏЕРИ

POWER RANGERS

режија: Dean Israelite
улоги: Elizabeth Banks, Bryan Cranston, Becky G., Sarah Grey

премиера: 23.3.2017
времетраење: 124′
земја: Канада, САД
жанр: Акција, авантура, научна фантастика

Група проблематични средношколци добиваат натприродни моќи и стануваат Моќните ренџери. Сфаќајќи дека стариот непријател на претходната генерација се вратил по одмазда, групата мора да ги искористи своите моќи за заеднички да го спаси светот.