Согласно Заклучокот на Комисијата за заразни болести во Министерството за здравство, со кој се забрануваат сите масовни собири на отворено и затворено, сите културни настани, Кино Милениум ги откажува сите закажани филмски проекции до крајот на препораката.

За продолжување на работата на киното ќе бидете дополнително информирани.