МАЈКА!

MOTHER!

mother_poster

режија: Darren Arronofsky
улоги: Јennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris, Michelle Pfeiffer, Brian Gleeson, Domhnall Gleeson

премиера: 20.11.2017
времетраење: 121′
земја: САД
жанр: Драма, хорор, мистерија

Врската на еден брачен пар е ставена на тест кога во нивниот дом пристигнуваат непоканети гости и го нарушуваат нивниот мирен живот.