КУЌА НА СРЕЌАТА

THE HOUSE

режија: Andrew Jay Cohen
улоги: Will Ferrell, Allison Tolman, Amy Poehler, Andrea Savage

премиера: 29.6.2017
времетраење: 88′
земја: САД
жанр: Комедија

Вил Фарел и Ејми Паулер ќе се најдат во незавидна ситуација кога ќе дознаат дека нивната ќерка е примена на факултет, а тие немаат пари за нејзино школување. Тие ќе ги наговорат своите пријатели да организираат нелегално казино во својот подрум, бидејќи ја имаат потрошена целата заштеда за колеџот на нивната ќерка.