КИНГСМЕН: ЗЛАТНИОТ КРУГ

KINGSMAN: THE GOLDEN CIRCLE

режија: Matthew Vaughn
улоги: Taron Egerton, Colin Firth, Mark Strong, Gordon Alexander

премиера: 21.9.2017
времетраење: 141′
земја: В. Британија, САД
жанр: Акција, авантура, комедија

Во новото продолжение на Кингсмен нашите јунаци се соочуваат со нови предизвици. Кога нивното седиште ќе биде уништено, нивното патување ќе ги одведе до откривање на една сродна шпионска агенција во САД, со име Стејтсмен. Во новата авантура, која ги тестира нивните граници и сили, овие две елитни агенции ќе мора да се здружат за да го победат заедничкиот немилосрден непријател.