ЧУДЕСЕН ПАРК

WONDER PARK

режија: David Feiss
улоги: Sofia Mali, Jennifer Garner, Ken Hudson Campbell, Mila Kunis

премиера: 18.4.2019
времетраење: 85′
земја: Шпанија, САД
жанр: Анимиран, авантура, комедија

Замислете го единствениот, волшебен забавен парк, место каде што посетителите уживаат во возењето коешто ѝ пркоси на гравитацијата, каде што живеат занимливи и шарени ликови и каде што има неповторливи атракции. Сето тоа, во Чудесниот парк.
8-годишната Џун, која со помош на својата фантазија создава спектакуларен забавен парк, ќе сфати дека тој навистина постои во реалноста. Кога паркот ќе почне да се урива, единствен што ќе може да го спаси е таа со својата фантазија и посебните другари.