ЦЕНТАР НА МОЈОТ СВЕТ

CENTER OF MY WORLD

center of my world_poster

режија: Jakob M. Erwa
улоги: Bendix Hansen, Sarah Fuhrer, Louis Hofmann

премиера: 25.1.2018
времетраење: 115′
земја: Германија, Австрија
жанр: Драма

Откако ќе го помине летото со својата најдобра другарка, Кат, Фил се враќа на училиште и почнува да се запрашува за своите чувства кон Николас, новиот школски другар.