БРЗИ И БЕСНИ 8

THE FATE OF FURIOUS

режија: F. Gary Gray
улоги: Dwayne Johnson, Charlize Theron, Scott Eastwood, Vin Diesel, Jason Statham

премиера: 13.4.2017
времетраење: 136′
земја: САД
жанр: Акција, криминалистички, трилер

Додека Дом и Лети се на меден месец, Брајан и Миа повлечени од играта, а остатокот од екипата ослободен од сите оптужби, овој тим што вечно патува по светот почнал да води нешто што личи на нормален живот. Но, кога една мистериозна жена ќе го заведе Дом во светот на криминалот од кој нема да може да побегне и ќе ги предаде најблиските, екипата ќе се соочи со најтешкиот предизвик каков што немале никогаш претходно.