БИКИНИ МУН

BIKINI MOON

Bikini_Moon_poster

режија: Milcho Manchevski
улоги: Condola Rashad, Sarah Goldberg, Will Janowitz, Sathya Sridharan, Mykal-Michelle Harris

премиера: 22.3.2018
времетраење: 102′
земја: САД
жанр: Драма, документарен

Во оваа модерна, урбана бајка сместена во скршениот идеал на семејството – една харизматична бездомничка го привлекува вниманието на филмска екипа, која снима документарец и која е спремна да ја искористи нејзината приказна за да се прослави во светот на независните филмаџии.