БЕСПЛАТЕН ФИЛМСКИ МАРАТОН – (20.1.2017)

РОДЕНДЕН НА УМЕТНОСТА 2017

12.00 – ТОР: ЛЕГЕНДА ЗА МАГИЧНИОТ ЧЕКАН
14.00 – ГОЛЕМАТА АВАНТУРА НА ПИМ И ПОМ
15.30 – ТИВКИОТ БРЕГ (SLACK BAY)
17.30 – МАТУРА (GRADUATION)
20.00 – БИТЛСИ: ОСУМ ДЕНА НЕДЕЛНО – ГОДИНИТЕ НА ТУРНЕЈА (8 DAYS A WEEK)
22.00 – УСТАВ НА РЕПУБЛИКА ХРВАТСКА
00.00 – ТОНИ ЕРДМАН (TONI ERDMANN)
03.00 – ЈАС, ДАНИЕЛ БЛЕЈК (I, DANIEL BLAKE)
05.00 – КАКО ЛУДИ (LIKE CRAZY)
07.30 – 24 НЕДЕЛИ (24 WEEKS)

*Билети за проекциите од 20:00 и 22:00 можете да подигнете од утре, после 10:00, на Билетарница на Градско Кино Милениум. Едно лице може да подигне најмногу 4 билети.