БЕРЛИНСКИ СИНДРОМ

BERLIN SYNDROME

berlin syndrome_poster

режија: Cate Shortland
улоги: Teresa Palmer, Max Riemelt, Matthias Habich, Emma Bading

премиера: 15.2.2018
времетраење: 116′
земја: Австралија
жанр: Драма, хорор, мистерија

Страсна романса на одмор доведува до опсесивни односи, кога австралиска репортерка едно утро се буди во стан во Берлин и не може да оди…