БЕСПЛАТЕН ФИЛМСКИ МАРАТОН - 18.1.2018 12.00 - HELP, I SHRUNK MY TEACHER 14.30 - CENTER OF MY WORLD 17.00 – DARK FORTUNE 20.00 - ИСЦЕЛИТЕЛ * 22.00 - ЏГАН * 00.30 - HITLERS HOLLYWOOD 03.00 - KHARMS 05.30 - BANAT 07.30 - HELP, I SHRUNK MY TEACHER * ЗАДОЛЖИТЕЛНО ПОДИГНЕТЕ СИ БЕСПЛАТНИ БИЛЕТИ НА БИЛЕТАРНИЦАТА [...] Read more
ALL THE MONEY IN THE WORLD режија: Ridley Scott улоги: Michelle Williams, Christopher Plummer, Mark Wahlberg, Romain Duris премиера: 1.2.2018 времетраење: 132' земја: САД жанр: Биографски, криминалистички, драма Ридли Скот ни ја носи вистинитата приказна за нафтениот тајкун Џон Пол Гети, кој преговарал за животот на својот внук и скржаво се држел за секој цент. Приказната го [...] Read more
THE GREATEST SHOWMAN режија: Michael Gracey улоги: Hugh Jackman, Michelle Williams, Zac Efron, Zendaya премиера: 28.12.2017 времетраење: 105' земја: САД жанр: Биографски, драма, музички „Величествениот шоумен“ е смел и организиран мјузикл, кој го слави раѓањето на шоу-бизнисот и остварувањето на соништата на еден човек. Инспирирани од амбицијата и копнежот на П.Т. Барнум, „Величествениот шоумен“ зборува за визионерите [...] Read more