Репертоар

СРЕДА (10.12):
ОЛСЕНОВАТА БАНДА ВО НЕВОЛЈА (KIDS FEST)
12:00
ОЛСЕНОВАТА БАНДА ВО НЕВОЛЈА (KIDS FEST)
СИ БЕШЕ ЕДНАШ ЕДНА ШУМА (KIDS FEST)
13:30
СИ БЕШЕ ЕДНАШ ЕДНА ШУМА (KIDS FEST)
МРАВКО (KIDS FEST)
15:00
МРАВКО (KIDS FEST)
БЕЛА И СЕБАСТИЈАН (KIDS FEST)
17:00
БЕЛА И СЕБАСТИЈАН (KIDS FEST)
THE HUNGER GAMES -
MOCKINGJAY : PART 1
20:00
ИГРИТЕ НА ГЛАДНИТЕ -
МОКИНГЏЕЈ: ДЕЛ 1
HORRIBLE BOSSES 2
22:30
КАКО ДА СЕ ОСЛОБОДИШ ОД
ШЕФОТ 2
ЧЕТВРТОК (11.12):
НЕКАДЕ ДАЛЕКУ (KIDS FEST)
12:00
НЕКАДЕ ДАЛЕКУ (KIDS FEST)
БОЖИЌОТ НА СОЛАН И ЛУДВИГ (KIDS FEST)
13:30
БОЖИЌОТ НА СОЛАН И ЛУДВИГ (KIDS FEST)
БЕЛА И СЕБАСТИЈАН (KIDS FEST)
15:00
БЕЛА И СЕБАСТИЈАН (KIDS FEST)
КАСПЕР И ЕМА НА ЗИМУВАЊЕ (KIDS FEST)
17:00
КАСПЕР И ЕМА НА ЗИМУВАЊЕ
(KIDS FEST)
THE HOBBIT: THE BATTLE
OF THE FIVE ARMIES 3D
20:00
ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ
ВОЈСКИ 3Д
THE HUNGER GAMES -
MOCKINGJAY : PART 1
22:30
ИГРИТЕ НА ГЛАДНИТЕ -
МОКИНГЏЕЈ: ДЕЛ 1
ПЕТОК (12.12):
КАСПЕР И ЕМА – НАЈДОБРИТЕ ПРИЈАТЕЛИ (KIDS FEST)
12:00
КАСПЕР И ЕМА – НАЈДОБРИТЕ ПРИЈАТЕЛИ (KIDS FEST)
ЕРНЕСТ И СЕЛЕСТИН (KIDS FEST)
13:30
ЕРНЕСТ И СЕЛЕСТИН (KIDS FEST)
ПИНГВИНИТЕ ОД
МАДАГАСКАР (KIDS FEST)
15:00
ПИНГВИНИТЕ ОД
МАДАГАСКАР (KIDS FEST)
СИ БЕШЕ ЕДЕНА ШУМА (KIDS FEST)
17:00
СИ БЕШЕ ЕДЕНА ШУМА (KIDS FEST)
THE HOBBIT: THE BATTLE
OF THE FIVE ARMIES 3D
20:00
ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ
ВОЈСКИ 3Д
THE HUNGER GAMES -
MOCKINGJAY : PART 1
22:30
ИГРИТЕ НА ГЛАДНИТЕ -
МОКИНГЏЕЈ: ДЕЛ 1
САБОТА (13.12):
КАСПЕР И ЕМА – НАЈДОБРИТЕ ПРИЈАТЕЛИ (KIDS FEST)
12:00
КАСПЕР И ЕМА – НАЈДОБРИТЕ ПРИЈАТЕЛИ (KIDS FEST)
ОЛСЕНОВАТА БАНДА ВО НЕВОЛЈА (KIDS FEST)
13:30
ОЛСЕНОВАТА БАНДА ВО НЕВОЛЈА (KIDS FEST)
БЕЛА И СЕБАСТИЈАН (KIDS FEST)
15:00
БЕЛА И СЕБАСТИЈАН (KIDS FEST)
МРАВКО (KIDS FEST)
17:00
МРАВКО (KIDS FEST)
THE HOBBIT: THE BATTLE
OF THE FIVE ARMIES 3D
20:00
ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ
ВОЈСКИ 3Д
THE HUNGER GAMES -
MOCKINGJAY : PART 1
22:30
ИГРИТЕ НА ГЛАДНИТЕ -
МОКИНГЏЕЈ: ДЕЛ 1
НЕДЕЛА (14.12):
МРАВКО (KIDS FEST)
12:00
МРАВКО (KIDS FEST)
ЕРНЕСТ И СЕЛЕСТИН (KIDS FEST)
13:30
ЕРНЕСТ И СЕЛЕСТИН (KIDS FEST)
ПИНГВИНИТЕ ОД
МАДАГАСКАР (KIDS FEST)
15:00
ПИНГВИНИТЕ ОД
МАДАГАСКАР (KIDS FEST)
НЕКАДЕ ДАЛЕКУ (KIDS FEST)
17:00
НЕКАДЕ ДАЛЕКУ (KIDS FEST)
THE HOBBIT: THE BATTLE
OF THE FIVE ARMIES 3D
20:00
ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ
ВОЈСКИ 3Д
THE HUNGER GAMES -
MOCKINGJAY : PART 1
22:30
ИГРИТЕ НА ГЛАДНИТЕ -
МОКИНГЏЕЈ: ДЕЛ 1
ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (15.12-17.12):
TO THE HILT
12:00
ДО БАЛЧАК
MONUMENT TO MICHAEL
JACKSON
15:00
СПОМЕНИКОТ НА МАЈКЛ
ЏЕКСОН
HORRIBLE BOSSES 2
17:30
КАКО ДА СЕ ОСЛОБОДИШ ОД
ШЕФОТ 2
THE HOBBIT: THE BATTLE
OF THE FIVE ARMIES 3D
20:00
ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ
ВОЈСКИ 3Д
THE HUNGER GAMES -
MOCKINGJAY : PART 1
22:30
ИГРИТЕ НА ГЛАДНИТЕ -
МОКИНГЏЕЈ: ДЕЛ 1

 
 
 
[ + ]