Средношколска среда

7,210
Views
   

БЕСПЛАТНИ ПРОЕКЦИИ

ЗА СРЕДНОШКОЛЦИ

Почитувани средношколци,

Кино Милениум се вклучува во акцијата „средношколска среда“ – бесплатен влез на културни манифестации во среда.

Секоја среда проекциите од 13.00 и 15.00 часот ќе бидат отворени за средношколците.
Земете книшка, лична карта или средношколска автобуска карта и повелете во кино!

Со почит,
Кино Милениум