ГРАДСКО КИНО МИЛЕНИУМ

Билетарница на кино Милениум
тел: +389 2 3120 389

Работно време:
понеделник – петок:
од 10:30 до 22:30 ч.
сабота – недела:
од 10:30 до 22:30 ч.

milenium_01

Адреса:
Кеј 13-ти Ноември, Секција 8, Кат 2.
Тел/Факс: +389 2 3120 389
Работно време: Понеделник – Недела 09:30 до 01:00 часот.


кино Милениум е финансиски поддржано од програмата Europa Cinemas / Creative Europe – MEDIA sub-programme

cinema Millennium is financially supported by the Europa Cinemas / Creative Europe – MEDIA sub-programme